• tel: +385 42 488 558

Veleprodaja

Bebetto

Bebetto brend dječjih kolica u samom je vrhu ponude dječjih kolica prema kvaliteti, te istovremeno cjenovno konkurentan i dostupan. Bebetto dječja kolica proizvode se u cijelosti u Europskoj uniji, točnije u Poljskoj, te uz njih dolazi 2-godišnja garancija. Izrađena od najkvalitetnijih materijala i udobna kako za dijete, tako i za roditelja koji upravlja kolicima, Bebetto dječja kolica također krasi i niz inovatinih rješenja, od kojih izdvajamo patentom zaštićene sustave DMS i SAS. DMS – Direction Memory System spriječava nekontrolirano okretanje prednjih kotača prilikom nailaska na neravnine, dok SAS – Shock Absorption System ublažava udarce do kojih dolazi prilikom nailaska na prepreku prednjim otačima. DMS i SAS sustavi zajedno pružaju veću udobnost i zaštitu za vaše dijete.

 

Kunert

Kunert dječja kolica u zadnjih nekoliko godina postaju sve popularnija dječja kolica na europskom tržištu. Zbog odličnog omjera cijene i kvalitete pronalaze put do raznih profila kupaca. Profinjene tkanine te atraktivni dizajn Kunert dječjih kolica uz bok mogu stati najmodernijim kolicima na tržištu. Uz već prepoznatljivu kvalitetu brenda Kunert, te moderniziranom tehnikom performansa zaljubit ćete se u velik izbor raznih boja i uzoraka. Kunert kolica jamče kvalitetu, udobnost, sigurnost i trajnost, sve ono što je potrebno da bi Vama i Vašoj bebi pružili najbolji tretman.

 

BabyOno

Od 1990. godine, BabyOno podupire roditelje u procesu podizanja djece pružajući im potporu s proizvodima koje su potrebne za dječji rast i razvoj. Fokusirajući se na aktivne roditelje koji cijene svoju udobnost i vrijeme usmjerili smo dizajn i rješenje naših proizvoda tako da budu pouzdani, jednostavni za korištenje i ergonomski. Kako smo uključili roditelje u procesu razvoja proizvoda, rezultat našeg rada je proizvod koji savršeno zadovoljava njihove potrebe.

Naš prioritet je stvaranje proizvoda koji su sigurni za korištenje i dizajnirani u skladu s  smjernicama i standardima Europske unije. Sve igračke podrgnute su detaljnom ispitivanju prije nego što dođu do dječjih ruku. Strogi nadzor u svakoj fazi proizvodnog procesa osigurava kvalitetu naših proizvoda, što dokazuje preko milijuna roditelja diljem svijeta koji su nam iskazali povjerenje.

 

Kinderkraft

Kinderkraft proizvodi razvijeni na temelju najnovije tehnologije. Ovo se odnosi na proizvodnju konstrukcija i na proizvodnju tekstilnih presvlaka. Sigurnost je naš prioritet. Svi Kinderkraft proizvodi proizvedeni su u skladu s europskim sigurnosnim standardima i imaju potrebne certifikate.

Kinderkraft proizvodi  odlikuju se izuzetno udobnim podstavama, te dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uz modele cjenovno prihvatljive svima, nude odličnu kvalitetu i garanciju kvalitete.

Kontakt

Kontaktne informacije

  • Altruist d.o.o.
  • Davorina Trstenjaka 1/A
  • 42000 Varaždin
  • Croatia
  • tel: +385 97 6 555 888
  • fax: +385 42 488 558
  • mail: info@altruist.hr

Javite nam se!

  captcha

  *Sva polja su obavezna